Sådan hjælper du serveren med at køre bedre!

Click here to read this page in English: https://sufosmc.dk/lag_en.html


Husk at stort set alt beskrevet på denne side er anbefalinger. Det er altså ikke regler du skal overholde medmindre det specifikt er skrevet i punktet herunder. Vi vil dog sætte stor pris på at du overvejer nogle af de nævnte ting, der beskrives herunder i din base.

Entities = monstre/dyr
Crammed = Når entities står samlet et sted oven i hinanden


Entities:
1. Sørg for at holde dig inde for de specifikke regler om hvor mange af de enkle entities du må have. Du må på ingen måde komme over det reglerne specificerer. På nuværende tidspunkt må du have 100 af hvert mob, og maks. 50 villagers. Vi anbefaler dog ikke, at du har flere end dem du skal bruge.

2. Sørg for at dine entities har god plads. Det vil sige at de har nok plads at bevæge sig på. Står dine entites "crammed" vil de skabe mere lag end hvis de har plads til at gå rundt på.

cows

3. Vi anbefaler at man ikke har unødvendige entites i sine farms. Det kunne for eksempel være en bi farm med alt for mange bier. Hvis de flyver rundt og ikke laver noget, eller ikke har et hjem bør de fjernes.

4. Vi anbefaler at entities i ens farms hurtigst muligt bliver dræbt. Det vil sige at der helst ikke skal stå en masse piglins, zombies eller lignende og skabe unødvendigt lag hvis de ikke bruges til noget.

5. Villagers, Allays og Bier tager en stor del af serverens ressourcer. Vi anbefaler, at man kun har dem man faktisk skal bruge.


Hoppers/barrels:
1. Har du hoppers i din base, som bliver brugt til at flytte ting rundt med, anbefaler vi at der sættes furnaces oven på dem.

hoppersfurnace

2. Har du hoppers i din base, som ikke bruges anbefaler vi, at de fjernes også opsættes igen, når de bliver taget i brug.

3. Vi anbefaler, at man til hver en tid bruger barrels i stedet for kister. (Barrels har på serveren lige så meget plads, som en dobbelt kiste)

barrels

4. Vi anbefaler, at man begrænser sit brug af items frames, hvis muligt. Det kunne for eksempel være, at fjerne item frames, som endnu ikke bruges til noget.

5. Vi anbefaler, at man undgår at bygge kæmpe redstone konstruktioner, som bruger mange hoppers.

6. Vi anbefaler, at der bruges så få minecarts i farms som muligt. I stedet for at bruge 20 minecarts til en farm, kunne man nøjes med 1 minecart der kører en lang bane.

7. Vi anbefaler, at der bruges så få hoppers i farms som muligt. Man kan alternativt bruge water streams, til at flytte items over lange afstande.

Tilslut andre spillere på spil.sufosmc.dkTryk her for at download vores custom resource pack!