Elevator Vejledning

Du skal ikke være bange for hverken at bruge eller oprette elevatorer, da det er simpelt når man først har forstået det.

Hvordan opretter jeg en elevator?
For at oprette en elevator skal man sætte en kombination af blokke. Der findes et par forskellige kombinationer af blokke man kan bruge. Det er følgende:

(Har du forslag til flere kombinationer kan du skrive forslaget til os på Discord.)

Du placerer den første blok nederest og derefter den næste blok øverst. Derefter er første del af elevatoren oprettet. Det skal gerne se ud som på billedet herunder.

For så at oprette den første etage bygger du samme kombination af bloks længere oppe hvor du ønsker at næste etage skal være. Det skal gerne komme til at se ud som på billedet her under.

Du har nu oprettet en elevator med stue etage og første etage.

Din elevator kan have lige så mange etager som du ønsker. Blot placerer flere elevator-blokke på dine ønskede etager, lige over/under hinanden.

Hvordan sletter jeg en elevator?
For at slette en elevator skal du blot fjerne de bloks der er blevet brugt til at oprette den til at starte med. Derefter vil den automatisk være slettet.

Hvordan bruger jeg en elevator?
For at bruge en elevator stiller du dig på kombinationen af bloks. Du vil så øverst på din skærm se hvilken etage du er på og hvor mange etager der er. For at komme op på næste etage hopper du blot engang. For at komme ned igen sætter du dig ned engang.

Tilslut andre spillere på spil.sufosmc.dkTryk her for at download vores custom resource pack!